A tökéletes melltartó sztorija

2016. május 06.
Egy egyszerű történet, egy utazás, amely a nőies vonalak nyomába ered, finom, akár a csipke szálai - az időn átívelve kalandozik.

Az Intimissimi nőket, célokat és a divatváltozásokat mutat be nekünk egy exkluzív könyvben, amely a legendás melltartót tanulmányozza, nemzetközi sztárok közreműködésével.

Húsz év telt el az olasz fehérnemű márka 1996-os születése óta. Ez idő alatt az Intimissimi folymatosan növekedett és nemzetközi jelenlétet épített ki, anélkül, hogy valaha is lemondott volna saját hagyományairól. E fontos évforduló alkalmából a márka egykori, 2007-es múzsáját, Irina Shaykot kapta lencsevégre, valamint a márka jelenlegi nagykövetét, Shlomit Malka-t, akit 2014-ben fedezett fel.

Ezek nőies, érzéki stílusú ikonok részei a Sante D’Orazio mesteri rendezésében készült, gyönyörű, filmszerű állóképekkel elmesélt melltartó történelemnek. A projekt megálmodója a kiváló, legendás fotós volt, akit munkái nemzetközi trendteremtővé emeltek.

Négy ikon – Irina, Shlomit, Sante D’Orazio és maga a Melltartó, a nőiesség nélkülözhetetlen jelképe együtt voltak jelen az Intimissimi fotózáson, a Szépséggel és a Művészettel karöltve.

A könyv, a valódi gyűjtők relikviája, az olasz márkát ünnepli, húsz fekete-fehér fotóval és leírásokkal. Ez a húsz kép, egy-egy év gyönyörű, ikonikus fehérneműjét mutatja be, így tárja fel az Intimissimi történelmét és eredményeit. Egy utazás, amelynek során megtalálhatos a tökéletes melltartót!

(Májustól elérhető az üzletekben – a nagy alakú könyv az Intimissimi ajándéka a készlet erejéig)