Itt a különleges macskabor!

2016. június 22.
Itt a lehetőség egy még antiszociálisabb életre: megjelent a „macskabor”, hogy cicáddal poharazgatva tölthesd az estéidet.

A macskádnak is lehet néha nehéz (nem elég alvással töltött, elszakadt gombolyagoktól terhelt, macskafogás-mentes stb.) napja, ami után jól esne neki egy pohár ital. Rólad nem is beszélve. Most pedig már akár együtt is koccinthattok a szebb jövő reményében – itt van ugyanis a macskáknak szánt bor. Az ötlettel az Apollo Peak rukkolt elő, és már két mókás névre keresztelt termékük, a Pinot Meow és a Moscato is megszületett.

Grafika: Kránicz Dorottya

Mielőtt felhorgadnának az állatvédői érzelmek, mindenkit megnyugtatunk: természetesen nem valódi borról vagy más alkohol tartalmú italról van szó. A „macskabor” valójában nem más, mint organikus, szuperegészséges céklalé alapú ital, ami emberekre és macskákra nézve is tökéletesen veszélytelen, sőt, kimondottan ajánlott. Ne felejtsük el, az alkohol nagyon veszélyes alacsony testtömegű kedvenceink számára (akár kis mennyiségben is), ezért sose próbáljuk meg ilyen italokkal hangulatba hozni őket.