A H&M új kampányfilmje a személyes győzelmeket ünnepli

2016. július 22.
A H&M “Minden győzelemhez” kampánya a sport erejét és az önmagunkba vetett hitet ünnepli, mely képes megváltoztatni az emberek életét. A film megjelenésével egy időben kerül a boltokba és elérhető online a “Minden győzelemhez” sportkollekció is.

“Őszintén hiszek abban, hogy a sport képes megváltoztatni az emberek életét. Ezért is vagyok olyan büszke arra, hogy része lehetek a “Minden győzelemhez” kampánynak, ami arra emlékeztet, hogy mennyi bátor és erős ember él ezen a világon, akik mindent megtesznek azért, hogy önmaguk lehessenek és ennek eléréséért minden akadályt legyőznek, ami az útjukba áll. “ – mondta Caitlyn Jenner, korábbi olimpiai aranyérmes tízpróbázó, aki fel merte vállalni valós énjét és szerepet vállalt a kampányfilmben is.

A filmben több olyan ember is szerepel, akik bebizonyították, hogy az önmagukba vetett hit képes átalakítani az életüket: Chelsea Warner tornász, aki nem hagyta, hogy a Down-szindróma a sportsikerei útjába álljon; a szörfös Mike Coots, aki még az után is deszkára állt, hogy egy cápatámadás során elveszítette az egyik lábát, valamint Namibia Flores bokszoló, akinek sok előítélettel meg kellett küzdenie, hogy végül megvalósíthassa az álmát.

A film bemutatja a King Cross Steelers rugbicsapatot is, akik segítettek megváltoztatni a szexuális hovatartozásról és a sportról felállított sztereotípiákat; egy női görkorcsolyás csapatot, akik a sportra egy univerzális nyelvként és a kreatív önkifejezés eszközeként tekintenek; valamint Jose Aballit, aki nem hagyta, hogy bármilyen akadály az útjába álljon és meggátolja abban, hogy profi kosárlabdázó legyen.

A „Minden győzelemhez” sportkollekció a kampánnyal együtt július 21-től elérhető az üzletekben, valamint online.