Itt az Oakley okosszemüvege

2016. november 09.
A párbeszédre képes Radar Pace elemzi a teljesítményt, és akár valós időben módosítja az edzéstervet. Egészen elképesztő…

A sportszemüveg márka az Intel együttműködésével dolgozta ki legújabb, párbeszédre képes modelljét, amely egy személyi edzőhöz hasonlóan az aktuális teljesítmény alapján edzés közben is képes módosítani az edzéstervet. Az okosszemüveg november 5-től Magyarországon is megvásárolható. A valós idejű, hang alapú tréning rendszer, amely azt az érzést kelti, mintha edzésünket egy személyi edző követné. A beépített mikrofon és fülhallgatók segítségével folyamatos kommunikációban lehetünk az eszközzel, amely képes megválaszolni a kérdéseinket, analizálni teljesítményünket, és ez alapján személyre szabott edzéstervet készíteni.

A hagyományos tréner eszközökhöz képest a Radar Pace a megszokott egyirányú kommunikációval szemben a párbeszédre épül, és az edzés ideje alatt nemcsak elemzi, és kérés esetén közli aktuális teljesítményünket, hanem képes valós időben módosítani edzéstervünket.