A legédesebb barna szemek – állatotthonban jártunk

2016. december 19.
Vasárnap a Budapesttől 1 kilométerre lévő Duhajdombi Állatotthonban jártunk, ahol karácsony előtt nyílt napot tartottak. A menhelyen körülbelül negyven kutya vár gazdára, de nem csak örökbefogadással lehet segíteni. Jól jön kutyatáp, pokróc is, és a látogatóknak is nagyon örülnek!

Az Üröm, Pilisborosjenő, Solymár, Pilisszántó környékén lakó kutyások alighanem mind ismerik a Duhajdombi Állatotthont, az ő munkatársaik jönnek ki, ha a környéken valaki kóborló kutyát talál.

Ha nem kerül elő a kutya gazdája – az önkormányzatokkal megkötött szerződés alapján – begyűjtik a kutyákat, de sosem altatják el őket, hanem reményt kapnak arra, hogy egyszer családban élő boldog kutyaként élhessenek. Vannak évek óta a menhelyen élő reménykedők és vannak olyanok, akiket altatás elől mentettek meg egy valódi sintértelepről.

Most körülbelül 40 kutya vár gazdára, de jól jön minden segítség: kutyatáp, pokróc, régi törölközők, tálak, és a kutyák nagyon örülnek a látogatóknak is. Mi vasárnap, a nyílt napon jártunk náluk. Van köztük egész pici mókás kölyökkutya, fázós tacskó és egy gyönyörű sharpei is, mind gazdára várnak. Ezen a weboldalon fent van minden tudnivaló a kutyákról.

Elérhetőség:

Duhajdombi Állatotthon