Friss illatokra számíthatunk az ősszel

2017. szeptember 11.
Napi kedvenceink az őszi parfümújdonságok: ikonikus illatok, vadonatúj szereplők, újragondolt illatjegyek is megtalálható az idei palettán.

Régóta tudjuk, hogy egy jó parfüm öltöztet, így ha igazán megújulva szeretnénk visszatérni a nyári hónapok után a munka világába, érdemes nemcsak új ruhadarabokkal, hanem egy igazán hozzánk illő, finom illatújdonsággal is megajándékozni magunkat. A nagy őszi belépők közül úgy válasszuk ki az igazit, hogy az őszi meleg színek sokszínűségével harmonizáljon, és hogy egy hosszú munkanap során is erővel töltsön fel. A mi szívünk jelenleg olyan őszies hangulatú illatoktól ver hevesebben, mint a pacsuli, szantálfa, borostyán, tölgymoha és vetiver.

Virágözön és vitalitás

A GUCCI BLOOM telt, fehér virágos parfüm az eredetiséget, a vitalitást és a sokféleséget ünnepli, olyan pazar illatjegyekkel, amelyet leginkább a szabad lelkek érezhetnek a magukénak. Azok, akiknek önálló véleményük van, nem kötik őket béklyóba a hagyományos korlátok. Azok, akik ihletet merítenek az általuk kiválasztott tárgyakból, kultúrákból és művészetekből, imádni fogják az új illatot. (Nézd meg az illat kampányvideóját ITT!) EDP 50 ml, 28 390 Ft

A teljes őszi parfüm-körképért keresd a Marie Claire Beauty Extra mellékletét!