Íme a friss kampányfotók: ERDEM X H&M

2017. október 18.
Az elismert divatfotós, Michal Pudelka készítette a H&M idei designer együttműködésének különleges kampányfotóit, melyet a régi korok családi portréi ihlettek. A múltidéző fotók Baz Luhrmann rövidfilmjének forgatásakor készültek, ahol a színészekhez szupermodellek csapata csatlakozott, hogy a csoportképekkel egy új dimenzió nyíljon meg az ERDEM X H&M világba.

A kampányban olyan szupermodellek szerepelnek, mint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward. Ők csatlakoztak a rövidfilm szereplőihez, Ruby Dagnall-hoz, Tom Rhys Harries-hez, Hero Fiennes Tiffinhez és Harriet Walterhez.

A Baz Luhrman által rendezett rövidfilm és a fotózás helyszíne is egy vidéki kastély, telis-tele színes virágokkal, amely az ERDEM X H&M szépségét és pozitivitását hangsúlyozza.

„Azt gondoltuk, remek lenne modern csavart vinni a klasszikus családi portrékba, az ERDEM-világ karaktereinek megalkotásával. Az ERDEM X H&M kollekció szinte beszélt hozzám, így a fotózás nagyon könnyed hangulatú volt és telve voltam kreativitással” – mondta Michal Pudelka.

6 fotó megtekintése

A kollekció november 2-án lesz elérhető a Váci1-es H&M üzletben reggel 9 órától, valamint online a hm.com oldalon reggel 9 órától.