Megjelent a decemberi Marie Claire

2017. november 09.
Mentes melléklettel jelent meg decemberi számunk – benne a legjobb magyar mindenmentes bloggerek, cikk a fenntartható divatról, és természetesen az ünnepi menüről sem feledkeztünk meg. A címlapon Mila Kunis, akinek az új filmje pont a megjelenésünkkel egyidőben kerül a mozikba.

Mila Kunis színésznőként olyan vígjátékokban játszik, amilyenekben csak akar (a Rossz anyák karácsonya már a mozikban), producerként pedig fontos küldetése van: a női egyenjogúságért küzd egészen új módszerekkel.

Nagy büszkeségünk ebben a hónapban a Weisz Fannival készült interjú és fotósorozat. Fanni most is csodaszép, és egy egészen új arcát mutatta meg nekünk. A születésétől fogva hallássérült fotómodell minden alkalmat megragad, hogy az esélyegyenlőségért küzdhessen, szeretné elérni azt is, hogy minden tévéhíradót feliratozzanak.

A Riporter szekciót egy érdekes kísérlettel kezdjük: egy fotós elhatározta, hogy felkeresi az összes Facebook-ismerősét, mert szerette volna kideríteni, hogy az online barátok a való életben is szívesen találkoznak-e vele. Persze nem mindenki volt rá nyitott, hogy meglátogassa, de végül többszáz ismerősét kereste fel, és fotókat is készített róluk.

Kapcsolat rovatunkban a fel nem vállalt kötődések nyomába eredtünk – a harmincas éveinkben ugyanis egyre többen tapasztaljuk, hogy már nehezebb kimondani, hogy összetartozunk.

A kétkezi munka öröme címmel olyan karrierváltókat mutatunk be, akik korábbi, intellektuális hivatásukat kétkezi munkára cserélték, és egyáltalán nem bánták meg.

Miért akarunk ott is egyformák lenni? Ezt a kérdést tesszük fel az intimplasztikáról szóló cikkben. Érintettek és szakértők is elmondják a véleményüket, tapasztalataikat.

A Marie Claire magazin decemberi száma november 9-én jelenik meg, a normál méretű lapszámhoz trendi kiegészítőt csomagoltunk három féle színben.