A Black Friday után itt az Adakozó Kedd

2017. november 27.
Mai kedvencünk a vásárlást ünneplő Black Friday és a Cyber Monday után következő #GivingTuesday, azaz az #AdakozóKedd. Ez a nap jelzi a jótékony szezon kezdetét, amikor elkezdünk az év végi adakozásra fókuszálni.


A #GivingTuesday mostanra globális mozgalommá vált, mely kollaborációkban és a közösségi médiafelületeken is megjelenik. A legjobban a saját közösségünkben vehetünk részt benne azzal, hogy a helyi segítő szervezetekkel együtt ünnepeljük az egész éves munkájukat.

Idén először a TOMS Hungary csapata is csatlakozik a kezdeményezéshez és november 28-án két helyen is segítik a nap folyamán:

  1. Reggel 10 órától a Noé Állatmenhelyen élő örökbefogadásra váró kutyákat sétáltatjuk, (cím: Budapest XVII.ker. Csordakút utca 138634/3 hrs)
  2. Délután 15 és 17 óra között a Dankó utcai Wesley János Óvodában segítünk: Marge zenél a gyerekekkel, játékokat fertőtlenítünk és persze viszünk is néhány játékot és ruhát az odajáró kicsiknek, (cím: 1086 Budapest, Dankó utca 11.)

Ha te is csatlakoznál, jelezd időben a TOMS csapatának!

Ha te is posztolnád az aznapi jócselekedetedet, a #GivingTuesday #AdakozoKedd #AdniMenő vagy éppen a #tomshungary hashtagekkel teheted.