Segítsd te is a Dóri Házat egy perselyre való adománnyal

2018. március 22.
Magyarország első gyermek hospice háza fő adományozási formáinak egyike az adománygyűjtő perselyek kihelyezése forgalmas üzletekbe és intézményekbe. Perselyeik számát most növelni szeretnénk, azonban jelenlegi anyagi helyzetük ezt nem teszi lehetővé.


Ha a további tervezett 100 darab plexi persely (darabonként 12 300 forint) megvásárlásához te is hozzájárulnál, kattints IDE!

Egy kis előzmény a Szemem Fénye Alapítványmunkásságáról és a Dóri Ház működéséről

Magyarországon mintegy 16 ezer család gondoz otthonában gyógyíthatatlan gyermeket. A Szemem Fénye Alapítvány célja, hogy a beteg gyermekek és az őket gondozó családok ne maradjanak egyedül a küzdelmük során. Az alapítvány által működtetett Dóri Ház Magyarország első gyermek hospice háza, ahol az érintettek térítésmentes gondozásban és családtagjaik a gondozás ideje alatt térítésmentes ellátásban részesülnek.

Társadalmilag fontos közhasznú tevékenységeik

– gyermek beteg hospice és ellátás
– krónikus vagy gyógyíthatatlan beteg gyermeket nevelő családok segítése, mentesítése
– gyermekbeteg szállítás saját betegszállító gépkocsikkal,
melyekből mindössze a betegszállítási tevékenységüknek van csak részleges állami finanszírozása, e feletti költségeket és a többi ellátást mind saját forrásból biztosítja az alapítvány a rászorulók részére.
A szervezet működési költsége havi 7 millió forint, melyet nagyobb részt adományokból gyűjtenek össze és kisebb részt saját vállalkozási tevékenységük bevételéből igyekeznek biztosítani.