Varázslatos új lakosztályok a luxushotelben

2018. június 03.
Befejeződött a szobák és lakosztályok felújításának első szakasza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.

„Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. Ezért került sor tavaly a hotel első emeletén a rendezvénytermek (a korábbi bálterem és szalonok) felújítására. S ezért fogtunk bele nemrégiben a szobák és lakosztályok átépítésébe – mondta el Stephan Interthal vezérigazgató.  – Az volt a cél, hogy a vendégek megváltozott elvárásainak figyelembe vételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a luxust egy meghitt otthon hangulatával. Az újonnan áttervezett szobákat és lakosztályokat is a szálloda saját műgyűjteményének darabjai díszítik. ”

A tágas Premium Grand Deluxe szobák és a Premium Junior lakosztályok a neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei alapján kerültek teljes átépítésre. Az újratervezett tér már nem csak szállásként funkcionál, az új generációs vendégkör dizájnérzékenységét is figyelembe kellett venni. A jelenkor utazója minden pillanatban élményekre vágyik, összes érzékszervével nyitott az újra, a trendekre. A teljesen átalakított tágas szobák kényelmet sugároznak, a vendég szívesen időzik bennük. Az egyes funkciókat – háló és nappali -, a mennyezeten és a falakon futó ledcsíkok választják el optikailag.

Nappal bőségesen árad be a szobákba a természetes fény, a központi helyet egy kényelmes kanapé foglalja el. Éjjel a tökéletes alvást segíti a minden fényt kizáró sötétítőfüggöny. A nagyobb méretűre cserélt (43-55“) okos TV-kre egyszerűbbé vált a csatlakozás a vendégek elektronikus eszközeiről.

A négy, teljesen átépített Executive lakosztály stílusa a Kempinski életérzést sugározza: kortárs dizájn, az Erzsébet Park és a Budapest Eye lenyűgöző látványa fogadja a vendéget. Négyből két executive lakosztály hálószobájának félköríves ablakaiból kivételesen szép belvárosi panoráma tárul elénk.

A két Corvinus Collection lakosztály, a 730 és a 830, a Premium Grand Deluxe szobákhoz hasonló stílusban került átépítésre, és mindkettő tovább bővíthető, összenyitható egy junior lakosztállyal. A koncepció ezekben a lakosztályokban az esztétikai élvezet, a letisztultság és az elegancia egyensúlyának megteremtése volt. Egyedi bútorok, nyugalmat árasztó szürke, bézs, káprázatos arany és törtfehér színek jellemzik ezeket a lakosztályokat.