Megjelent a júliusi Marie Claire

2018. június 07.
Elisabeth Moss színésznővel a címlapon megjelent a júliusi Marie Claire. Felkavaró történetével A szolgálólány meséje óriásit szólt, és a színésznőnek is meghozta az ismertséget. Júliusi számunk csordultig van nyári kiegészítőkkel, divat- és szépségtippekkel, valamint olvasnivalókkal.

Címlapsztárunk egészen tavalyig leginkább a Mad Men – Reklámőrültek Peggy Olsonjaként volt ismert, és már azzal a szerepével feminista ikon lett, de legtöbben A szolgálólány meséjéből ismerik. Amikor a színésznő januárban megkapta a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat, a #metoo mozgalomban részt vevő nőknek ajánlotta.

Saját interjúnk Tisza Katával készült. Az írónő kendőzetlen őszintesége és formabontó hangneme sokaknál célba talál. Öregedéskutatásról, élethazugságokról, szorongásainkról és terápiás versekről beszélgettünk vele.

A hetedik kerületi buddhista központ szimbolikus épület, amely minden elemében a közös meditáció, a közös tanítások, a közös munka élvezetéről árulkodik. Az üvegfalak között, a rózsák szigetén egy tehetség és szorgalom alapú társadalom szerveződött, ahová most fotósunk és újságírónk bepillantást nyert.

Izzik a levegő minden női társaságban, ha megcsalás, szakítás, ne adj’ isten válás a téma. Az egyik legtapasztaltabb hazai válóperes ügyvédet kérdeztük meg, szerinte mi is az az öt pont, amelyekre figyelve sokat tehetünk a lelki békénkért.

Ha nyár, akkor nyári ruha. A legváltozatosabb fazonok és stílusok reggeltől estig, vízparttól a flaszterig. 101 ötlet rovatunkban számtalan ötletet találtok, hogy élvezhessétek a divat adta játékosságot és elszakadhassatok a megszokottól.

A micellás készítményeket már jól ismerjük bőrtisztító hatásukról, de a kínálat folyamatosan bővül, a szépségápolás újabb és újabb területeit hódítja meg ez a technológia. Szépség rovatunkban bemutatjuk a legújabb termékeket.

Utazás rovatunkban világ körüli uzsonnázásra hívunk: Londonban, Berlinben, Párizsban, Rómában és Moszkvában ajánlunk parkokat, ahol hangulatos pikniket rendezhettek.

Júliusi lapszámunk – a normál méretű példányok – CATRICE Velvet ajakkrémmel kapható.