Itt az ősz legmenőbb cipője a Nike-tól

2018. október 09.
A Nike az idei szezonra a Force is Female szlogen színei alatt érkezik októberben az 1982-ben debütált, ikonikus Nike Air Force 1 két, kifejezetten a női közönség számára újragondolt változata: a Nike Air Force 1 Sage Low és a Nike Air Force 1 Sage High.


Az őszi időjárásban talán még fontosabb a kényelem, mint egyébként – az unalmas gumicsizmánál mégis többre vágyunk. A Nike világszinten több mint 1000, a szakma élvonalába tartozó tervezővel dolgozik együtt, akikből idén 14 kiemelkedő női dizájnerre bízták az Air Force 1 klasszikus sziluettjének kreatív újragondolását. Az alkotók a tervezésben teljesen szabad kezet kaptak, az egyetlen szabály az volt, hogy megőrizzék az eredeti sneaker stílusjegyeit.

A 2018-as, kizárólag nők által tervezett Force-kollekció tele van merész sziluettekkel. Minden modell memóriahabos talpbetéttel készült a lehető legkényelmesebb viselet érdekében. A következő időszak legnagyobb trendjének a két Sage modell ígérkezik.

A Nike Air Force 1 Sage Low megjelenésében közel áll az eredeti modellhez, ám 35%-kal magasabb talpat és letisztultabb felsőrészt kapott, amelyek modern, kifinomult hatást ad a cipőnek. A Nike Air Force 1 Sage Low október 5-től elérhető.

A Nike Air Force 1 Sage High egyszerre minimalista és merész. A magasított, szuperprémium szűk latex szár oldalán cipzár fut. A cipő bokarészénél két pánt található: az egyik a rögzítést szolgálja, a másik pedig bokapántként, vagy akár trendi karkötőként vagy chokerként is viselhető – mindez játékosságot ad az egyébként vakmerő dizájnnak. A Nike Air Force 1 Sage High október 25-től elérhető.