Megjelent a novemberi Marie Claire

2018. október 11.
Különleges címlappal jelentkezünk ebben a hónapban: először szerepel egy gyönyörű, éjfekete bőrű modell a Marie Claire borítóján. Kafiya Szomáliából érkezett fiatal lány, Magyarországon talált menedéket, történetét egy friss dokumentumfilmből, és persze a mi oldalainkról ismerheted meg. Beszélgettünk a film rendezőjével, Zurbó Dorottyával, Kafiyával pedig készítettünk egy gyönyörű divatanyagot.

A remek színésznőt, Szalontay Tündét rendhagyó karrierútjáról kérdeztük, a fiatalok bálványa, Shawn Mendes pedig – akivel a Szigeten újságíróink személyesen is találkoztak – a világhír napos és árnyékos oldaláról is mesél.

Vakációzó, lazuló amish családokat mutatunk be egy érdekes fotóriportban, és itt volt már az ideje, hogy Serena Williams is kapjon néhány oldalt a Riporter szekciónkban.

Megnézzük, hogyan lehetünk magabiztosabbak. Az bizonyos: ha a lelkünk rendben van, akkor kívülről is ragyoghatunk. Megerősítésként átlapozunk egy újonnan megjelent mesekönyvet, ami a világtörténelem rebellis nőalakjairól szól.

Elhatároztuk, hogy mindenáron legyőzzük a mellrákot. Az AVON-nal közösen pályázatot hirdettünk, hogy megtaláljuk a betegség elleni közdelem hétköznapi hőseit, támogatókat, segítőket. Őket ismerheted meg ebben a lapszámban.

Divatoldalainkon a címlapsztárunkkal készült fotók mellett az évszak kötelező ruhadarabja, a kabát került a középpontba, megmutatunk mindent, ami csak felbukkan az őszi szezon kifutóin és kirakataiban, az oversize-tól a kétsorosig, az egyszínűtől a mintásig, a gyapjútól a ballonig.

Elképzeljük, hogy milyen illata is lehet a vörösnek, a kéknek, parfümöket rendelünk a különböző színárnyalatokhoz, aztán elrepülünk Brazíliába, hogy megfejtsük, mitől olyan boldogok az emberek arrafelé.