Nem adja fel az eltűnt magyar kutya gazdája

2018. november 06.
Bár mindannyian szeretjük a happy enddel végződő sztorikat, a májusban eltűnt Mwamba esete nem az, legalábbis egyelőre. A 1,5 éves rhodéziai ridgeback „kislány” gazdája Rachel kitartása a mai legmeghatóbb történetünk. Most éppen egy socal mediás kampánnyal igyekszik eltűnt kutyájára felhívni a figyelmet.


Mwambát május 23-án a Bikás park környékén ütötték el, a kutyus pedig sokkos állapotban elmenekült. Gazdája, Czirják Rachel azóta is rendületlenül keresi a 1,5 éves, ivartalanított, chipes, rhodéziai ridgeback szukát. Történetüket, és megismerheted a videóból!

Állítsd be egy napra profilképnek a Keressük Mwambát! Facebook csoport profilképét, és segítsd ezzel is a keresést! Ha látod a kutyust, fotózd le és hívd a gazdiját a 06202187424 számon!

A social mediás challenge nem az első átfogó akciója Mwamba elkötelezett gazdijának. A kutyus megtalálására egy október 31-ig tartó játékot is hirdettek, amelynek lényege az volt, mindenki, aki csak tudja, plakátolja ki Magyarországon a Mwambát kereső plakátot  (lehetőleg olyan helyre, helyekre, ahol minél több ember láthatja), fotózza le, posztolja ki a saját falára nyilvánosan, #keressükmwambát szöveggel. A résztvevők között 15 kg száraz tápot sorsoltak ki, amit a nyertesvégül az Eszkuláp egyesületnek ajánlott fel.