Ennél szexibb kaspókat nem látott még az Instagram világa

2019. január 28.
Ma a szívünk csücske nem más, mint Daphne Christoforou. A ciprusi illusztrátort ősi keleti műalkotások ihletik meg többnyire, ennek eredményét pedig lenyűgöző modern kerámiákban követhetitek nyomon. Nézzétek csak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daphne Christoforou (@daphne_christoforou) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2018, időpont: 3:28 (PDT időzóna szerint)

Daphne Christoforou művészetében a hindu képek, a tibeti ikonográfia és az indiai miniatűr festészet lenyűgöző képi világát követhetitek nyomon, mindezt a 21. századi hétköznapok jeleneteire levetítve.

Formabontó, látványos és eszméletlen szerethető darabok (piros miniben gereblyéző lány, fürdőruhás jógás, stb.) vázák, amforák, kaspók kerülnek ki a kezei közül, de mi az Instagram-oldalát, mint inspiráló, őszinte felületet is nagyon szeretjük.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daphne Christoforou (@daphne_christoforou) által megosztott bejegyzés, Dec 6., 2018, időpont: 2:25 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daphne Christoforou (@daphne_christoforou) által megosztott bejegyzés, Júl 13., 2018, időpont: 5:42 (PDT időzóna szerint)