Bohó madaras kollekcióval üdvözli a tavaszt a VĀYĀGE

2019. március 22.
Az újhullámos stúdió madaras grafikáját falra tapétázhatjuk, képkeretbe helyezhetjük, vagy magunkkal is vihetjük kitűző formájában.

A díjnyertes Next Ship design csapata most egy sajátos márkával rukkolt elő, amelybe otthondekor- és divattermékek is tartoznak, vicces zokniktól bátor színgazdagságú, madaras tapétákig. A VĀYĀGE név egy olyan felfogást takar, amely szerint az élet egy végtelen utazás tele pozitív energiával és emlékezetes élményekkel.

A jövőbe mutató designmárka világában a váratlan is ismerősnek tűnik. A jól átgondolt vizuális mintázatok és a furcsa, de szívnek kedves karaktereik egy olyan útra visznek el, ami először kissé fura lehet, mégis otthonos élményeket nyújt. Olyan, mintha véletlenül átsétálnánk egy másik dimenzióba, ahol az első ijedtség után kellemes fogadtatásban van részünk, tele vendégszeretettel és érdekes beszélgetésekkel. Ilyen a napi kedvenc grafikánk is, a bohókás madaras grafika, mely vidám színeivel a tavaszt üdvözli a lakásban és a ruhánkra tűzve is. Érdemes megjegyezni a márkát, mert még biztosan fogunk hallani róluk!