Kortárs magyar művészek alkotása díszíti a MOJO legújabb termékeit

2019. május 24.
A MOJO Art Space keretein belül 8 kiváló hazai művész tehette le kézjegyét a márka prémium audió eszközein, hogy új szintre emeljék a zenehallgatás élményét és sokkal személyesebbé tegyék az elektronikus eszközeinket.

A fejhallgatók divatos kiegészítőként is funkcionálhatnak. Design szempontból miért ne hozhatnánk ki a legtöbbet belőlük? – A MOJO is hasonlóan vélekedett erről, amikor megálmodta és létrehozta a legújabb projektjét, mely ráadásul magyar tehetségek munkáit házasította össze az elektronikával a stílusos zenei élményért.

Az Art Space keretein belül nyolc különböző karakterű alkotó tehette le kézjegyét a MOJO hang- és designeszközeire. A kollekció tervezésében olyan nemzetközileg is elismert alkotók vettek részt, mint Bálint Bianka (@bianicon), Birinyi Tamás (@btworks), Borsi Flóra (@floraborsiofficial), Kiss Miklós (@kissmiklos), Oláh Anna (@annaamelie_lines), Pápay Fanny (@papayfanny), Szalay Zoltán (@insgraphizm) és Varga Zsolt (@sknd_dsgn).

Segítségükkel mindenki megtalálja a számára leginkább önazonos printet a kínálatban: minimalista vonalrajzoktól a vidám tipográfiáig számos színben választhatunk a termékek közül.

13 fotó megtekintése

De ez még nem minden! Alig várjuk a márka rövidtávú álmát, egy olyan platform létrehozását, amelyen keresztül bárki létrehozhatja egyedileg tervezett MOJO termékét, így nemsokára valószínűleg még személyesebbé és stílusosabbá tehetjük majd az elektronikai cikkeinket.

A limitált kiadású MOJO Art Space kollekció darabjai már kaphatók a Kristóf téri Footshop üzletben, péntektől pedig a márka webshop felületén keresztül is megvásárolhatók lesznek.