Újrahasznosított bambusz fülhallgató tudatos stílusszeretőknek

2019. augusztus 07.
A vezeték nélküli fülhallgatók egy életre megoldják az összegubancolódott fülesek problémáját. 2019-ben pedig már az is egy óriási pirospont, ha egy márka újrahasznosított anyagokkal oldja meg a gyártást. A House of Marley éppen ilyen. 

Imádjuk a bambuszból készült tárgyak sokoldalúságát, természetes tapintását és stílusát! Miért ne élvezhetnénk mindezt a fülesünkön is? A House of Marley ékszernyi fülese éppen akkora, hogy kényelmesen berakható a fülünkbe és a profi zeneélmény mellett az outfitünkbe sem rondít bele. Sőt, éppen ellenkezőleg: ez az ökofülhallgató olyan, mint egy csinos kiegészítő.

Ráadásul a füles extrém időjárási viszonyok között is megállja a helyét, hála a masszív anyagának és kialakításának, amikor pedig nincs szükségünk rá, egyszerűen belehelyezhetjük egy kis tokba őket, hiszen méretüknél fogva egyébként könnyen elkeverednének. Az újrahasznosított bioplasztikból és bambuszból gyúrt fülhallgatóval szuperkönnyű a lejátszás, zene megállítása és a hívásfogadás is – hála az úgynevezett G-Sensor Touch Controlnak.

Fotó: dezeen.com