A hordható kulaccsal még egyszerűbb a környezettudatosság

2020. január 06.
Ha méretes kulacsunk nem férne bele táskánkba - vagy nem is akarunk magunkkal táskát vinni - mostantól már magunkra is illeszthetjük a környezettudatos kiegészítőt.

Valószínűleg már sokan beszereztek maguknak valamilyen kulacsot, hiszen ezek az újratölthető, környezetbarát kiegészítők remek megoldást nyújthatnak az eldobható PET palackok problémájára. Viszont az is tény, hogy egy nagyobb, mondjuk hét decis vagy ne adj isten literes palack már nem biztos, hogy olyan könnyen elfér a kistáskánkban – akkor pedig nem marad más, mint a kezünkben hurcolni egész nap.

Ezt a problémát igyekszik most megoldani a Beach Hands-Free Bottle, vagyis a „kéz nélküli”, hordható palackjával. A minimalista kialakítású kulacson egy rögzíthető pánt kapott helyet, amit kényelmesen átvezethetünk táskánk pántján, vagy akár az övünkre is kerülhet a palack. Az pedig tényleg már csak hab a tortán, hogy minden vásárlás összegéből 10 százlék a tengerpartok és óceánok tisztaságáért küzdő Beach Conservation nevű civil szervezetnek megy!

 

Design-Milk