Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát árul

2020. január 14.
Már sokszor cikkeztek a Goop őrült és túlárazott kínálatáról, de Paltrow webshopja ezúttal tényleg egészen extrém kiegészítővel bővült: egy gyertyával, aminek állítólag olyan az illata, mint a színésznő vaginájának.

Elképzelésünk sincs, milyen illata (szaga?) lehet Gwyneth Paltrow vaginájának, de ha hihetünk neki, akkor leginkább cédrusra, citrusos bergamottra, gerániumra és damaszkuszi rózsára hajaz – legalábbis ezekből az illatjegyekből épül fel legújabb gyertyája, a „This Smells Like my Vagina”. Goop névre keresztelt híres-hírhedt webshopjában a színésznő árult már bizarr holmikat (például gépezetet kávés beöntéshez) de a pajzán gyertya talán minden korábbinál meglepőbb húzás. A viszonylag borsos árú, 75 dolláros kiegészítő Paltrow jellemzése szerint „játékos, szexi és csodálatosan váratlan” és már most minden darab elkelt belőle a webshopon.

A szokatlan illat egyébként egészen minimalista dizájnnal párosul, így ez a gyertya tényleg csak akkor tud igazán kibontakozni, mikor meggyújtjuk, hogy rózsás vaginaillatba burkolhassa otthonunkat.

BuzzFeed