Egzotikus varázsvilág a falakon

2020. február 05.
A L’Odyssée névre keresztelt lakástextil- és tapétakollekció éjjeli dzsungelek és mesebeli korallzátonyok hangulatát varázsolja az otthonunkba!

A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a Christian Lacroix Maison márkával közösen jegyzett legfrissebb kollekcióját, a L’Odyssée-t. A kollekció a két márka együttműködésének tízéves évfordulóját ünnepli, méghozzá egy olyan tárgysorozattal, mely az eddigi mediterrán tájak mellett távoli, egzotikus vidékeket is megjelenít. 

A L’Odyssée textiljein, tapétáin, szőnyegein és kiegészítőin egy álombéli, misztikus világ jelenik meg, melyben a tenger motívumai a legkülönbözőbb vízi és szárazföldi növények rajzaival keverednek – méghozzá ragyogó, élénk színek kombinációi között. A digitálisan nyomtatott anyagok, hímzett damasztok és puha bársonyok variációi mélységet és mozgalmasságot adnak a kollekciónak, melyben a látványos, részletgazdag motívumok mellett visszafogottabb elemek is megjelennek. A japán tengerifű, a Lacroix termékeken rendszeresen visszaköszönő kolibrimotívum, és a márkától elválszthatatlan fekete-fehér csíkozott minták szintén fontos szerepet kapnak a L’Odyssée sorozatban.

A L’Odyssée kollekció a tapétákon és textileken kívül díszpárnákat és szőnyegeket is tartalmaz!