Egzotikus varázsvilág a falakon

2020. február 05. |

A L’Odyssée névre keresztelt lakástextil- és tapétakollekció éjjeli dzsungelek és mesebeli korallzátonyok hangulatát varázsolja az otthonunkba!

A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a Christian Lacroix Maison márkával közösen jegyzett legfrissebb kollekcióját, a L’Odyssée-t. A kollekció a két márka együttműködésének tízéves évfordulóját ünnepli, méghozzá egy olyan tárgysorozattal, mely az eddigi mediterrán tájak mellett távoli, egzotikus vidékeket is megjelenít. 

A L’Odyssée textiljein, tapétáin, szőnyegein és kiegészítőin egy álombéli, misztikus világ jelenik meg, melyben a tenger motívumai a legkülönbözőbb vízi és szárazföldi növények rajzaival keverednek – méghozzá ragyogó, élénk színek kombinációi között. A digitálisan nyomtatott anyagok, hímzett damasztok és puha bársonyok variációi mélységet és mozgalmasságot adnak a kollekciónak, melyben a látványos, részletgazdag motívumok mellett visszafogottabb elemek is megjelennek. A japán tengerifű, a Lacroix termékeken rendszeresen visszaköszönő kolibrimotívum, és a márkától elválszthatatlan fekete-fehér csíkozott minták szintén fontos szerepet kapnak a L’Odyssée sorozatban.

A L’Odyssée kollekció a tapétákon és textileken kívül díszpárnákat és szőnyegeket is tartalmaz!

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa Horváth Zsuzsa

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa