Megérkezett az örökéletű bambuszfogkefe

2020. április 16.
Már egy ideje divatosak a lebomló, környezetbarát bambusz fogkefék, ám időről időre ezeket is kénytelenek vagyunk lecserélni. Ez a különleges darab azonban örökre velünk maradhat!

Az eldobható műanyag fogkefe a leginkább környezetszennyező háztartási eszközök egyike, épp ezért az elmúlt években sokan átálltak a sokkal fenntarthatóbb bambuszverziókra. Ez máris egy fontos lépés, azonban nyilvánvaló higiéniai okok miatt ezeket is gyakran kell cserélni, így még mindig nem sikerült igazán tartós alternatívát találnunk. Ezt próbálja orvosolni a NOS Everloop névre keresztelt, tartós bambusz fogkeféje, amiben egy speciális „csíptetős” eljárással cserélhetjük ki az elhasználódott sörtéket. Az alapkészlethez 8 sörte érkezik, amik egyébként teljes mértékben lebomlóak, így a hagyományos 3 hónap helyett legalább 2 évig, de elviekben persze akár örökké használhatjuk ugyanazt a fogkefét.

A letisztult formát speciális, hullámos sörték egészítik ki a hatékony fogmosás érdekében, az pedig tényleg már csak a hab a tortán, hogy a fogkefék menő és szintén környezettudatos papírcsomagolásban érkeznek!

Olvass tovább!