Babaház a jövő belsőépítészeinek

2020. november 25.
Ha egy gyereken már korán látszik, hogy vonzzák a letisztult formák és a modern skandináv dizájn, mindenképpen ezt a babaházat vegyük meg neki!

Vannak olyan szépen kidolgozott babaházak, amiket látva úgy érezzük, ebben akár mi is ellaknánk, de a Miniko babaház tényleg úgy néz ki, mintha egy lakberendezési magazin oldaláról másolták volna. A letisztult, minimalista enteriőrben mid-century fotel, merészen hosszú, függesztett rizslámpa, egyedi dizájntapéta-inzert és légies, skandináv stílusú étkezőasztal is helyet kapott. A babaház tölgyből és furnérból készült, és valószínűleg azok a gyerekek értékelik majd, akik hasonló terekben szocializálódtak, vagy akik eleve belsőépítésznek születtek.

A babaházat gyártó Minjio mögött egyébként dizájnszerető édesanyák állnak, akik fiús anyukákként szerettek volna gendersemlegesebb házikókat alkotni a hagyományos, rózsaszínben úszó verziók helyett. Egyelőre ezzel az egy szobával készültek el, de bízunk benne, hogy hamarosan még több stílusos miniházikó születik. A Miniko babaházról ITT lehet még többet megtudni.

Olvass tovább!