Extravagáns napszemüvegeket tervezett a spanyol művész

2021. január 21.
Hatalmas szemek díszítik az Ignasi Monreal által tervezett különleges napszemüvegeket, amik az igazán merész és stílusos outfitek kiegészítői lehetnek.

Az Etnia Barcelona egy Madridban élő illusztrátor-képzőművészt, Ignasi Monrealt kérte fel speciális kollekciója megalkotására, a végeredmény pedig elképesztően izgalmas lett. Az eleve merész formavilágú, vastag kereteket minden száron egy-egy szem díszíti, amik a szemüveg összecsukásával épp a lencsék mögé kerülnek. Ez a játékos, izgalmas hatás teszi igazán különlegessé ezeket a napszemüvegeket.

designer-napszemuveg

A három színben (fekete, fehér teknőcminta, barna teknőcminta) érkező kereteket leginkább a kísérletezésre nyitott, extravagáns szettektől sem visszariadó fashionistáknak ajánljuk, de akár egyszerűbb szetteket is feldobhatunk egy ilyen vagány kiegészítővel. Külön öröm, hogy a kollekcióhoz izgalmas kampány is készült csodás fotókkal, amelyeken hatalmas szemek kirándulják körbe a világot, és a legkülönbözőbb emberek mutatják be a spanyol szemüvegek ezer arcát.

designer-napszemuveg designer-napszemuveg designer-napszemuveg

designer-napszemuveg

designer-napszemuveg

 

Olvass tovább!