Extravagáns napszemüvegeket tervezett a spanyol művész

2021. január 21. |

Hatalmas szemek díszítik az Ignasi Monreal által tervezett különleges napszemüvegeket, amik az igazán merész és stílusos outfitek kiegészítői lehetnek.

Az Etnia Barcelona egy Madridban élő illusztrátor-képzőművészt, Ignasi Monrealt kérte fel speciális kollekciója megalkotására, a végeredmény pedig elképesztően izgalmas lett. Az eleve merész formavilágú, vastag kereteket minden száron egy-egy szem díszíti, amik a szemüveg összecsukásával épp a lencsék mögé kerülnek. Ez a játékos, izgalmas hatás teszi igazán különlegessé ezeket a napszemüvegeket.

A három színben (fekete, fehér teknőcminta, barna teknőcminta) érkező kereteket leginkább a kísérletezésre nyitott, extravagáns szettektől sem visszariadó fashionistáknak ajánljuk, de akár egyszerűbb szetteket is feldobhatunk egy ilyen vagány kiegészítővel. Külön öröm, hogy a kollekcióhoz izgalmas kampány is készült csodás fotókkal, amelyeken hatalmas szemek kirándulják körbe a világot, és a legkülönbözőbb emberek mutatják be a spanyol szemüvegek ezer arcát.

 

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design