Jótékonykodj gourmand-módra

2013. december 13.
Ki ne szeretné megkóstolni egy Michelin-csillagos séf főztjét? Ki ne szeretné megnézni, mi zajlik a színfalak mögött egy Michelin-csillagos elismerést kivívott étteremben? Nem kell mást tenni, mint sorsjegyet venni a Sok kicsi jótékonysági játékán.

A Sok kicsi idén is meghirdette jótékonysági akcióját, amely rászoruló gyereket és családjaikat támogatja adományokkal, elsődlegesen élelmiszerrel. Az akció lényege, hogy 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. Az érdeklődők 1000 forintos virtuális sorsjegyet vehetnek (amellyel a SoSe Közhasznú Alapítványt támogatják), és ha szerencséjük van, megnyerhetik valamelyik felajánló ajándékát.

A Világevő felajánlása egy két főre szóló különleges konyhai kaland és ebéd a Costes-ben Miguel Vieirával és a Világevővel. A nyertes alaposan körülnézhet a luxusétterem vendégektől elzárt részén a konyhában, a raktárakban. Ezután pedig – igény esetén egy kis közös főzés – majd borokkal kísért ebéd következik az idegenvezetőkkel a konyhában kialakított különleges, ideiglenes séfasztalnál.