Obama szerint innen tudhatod, ha megtaláltad az igazit

2018. július 06.
Obama egykori kommunikációs igazgatója mesélte el, milyen párkapcsolati tanácsokat kapott a volt amerikai elnöktől, és annyira meggyőző volt, hogy most már mi is kérünk bölcsességéből!
Fotó: Profimedia – Red Dot

Barack és Michelle Obama szerelmét az egész internet imádja, szóval nem árt odafigyelni, ha az egykori amerikai elnök párkapcsolati tanácsokat osztogat. Nemrégiben Obama egykori kommunikációs igazgatója, Dan Pfeiffer friss könyvében osztotta meg, milyen tanácsokat adott neki a volt elnök, mikor elmesélte neki, hogy össze fognak költözni.

„Itt van a tanácsom a házasságról, amit mindenkinek elmondok – olyan emberről van szó, akit érdekesnek találsz?” – kérdezte Obama a szerző emlékei szerint. „Az életed hátralevő részében több időt töltesz majd ezzel az emberrel, mint bárki mással, ezért nincs fontosabb annál, mint hogy mindig kíváncsi legyél a véleményére.”

Obama aztán így folytatta: „Megnevettet? És nem tudom, hogy akarsz-e gyerekeket, de vajon jó anya lesz? Hosszú az élet. Ezek a dolgok számítanak igazán hosszútávon.”  Dan Pfeiffer ekkor állítólag azt felelte: „Howli elképesztően érdekes, sokkal viccesebb, mint én, és csodálatos anya lesz.” Ezt pedig Obama csak annyival nyugtázta: „Akkor úgy tűnik, ő az igazi. Szerencséd van.”