Saját felesége buktathatta le a kannibálszexről fantáziáló Armie Hammert

2022. szeptember 28.
A CNN-hez eljutott anyagokból kiderül, hogy Elizabeth Chambers több ügyben is álnéven adott tippeket különböző médiumoknak Armie Hammer viselt dolgaival kapcsolatban. A színész nemi erőszakot elszenvedett áldozatait azonban bolondnak nevezte.

Armie Hammer volt felesége, Elizabeth Chambers egy közeli barátja e-mail-címét használva keresett fel különböző médiumokat, hogy beszámolhasson nekik a színész magánéletének kínos részleteiről. A CNN értesülései szerint Chambers értesítette a híroldalakat róla, hogy Hammer otthagyta gyerekeit a Grand Cayman szigeten, hogy Lily James színésznővel lehessen, akivel a Rebecca című filmben játszottak együtt, és Hammer privát Instagram-fiókját is ő adhatta ki.

armie-hammer-elizabeth-chambers-kannibalizmus-szex-szivarogtatas

Elizabeth Chambers a Page Six és a Daily Mail nevű pletykalapoknak is szivárogtatott Hammerről, elsősorban magánéleti baklövései – a gyerekek elhanyagolása és hűtlensége – kapcsán. Mindez 2020-ban történt, mikor Armie Hammer perszónája kártyavárként omlott össze. A hűtlenség és rossz apaság gyorsan eltörpülni látszott a színész egyéb viselt dolgai mellett: először kannibalizmussal átitatott szexuális fantáziái kerültek napvilágra, később az is kiderült, hogy nemcsak fantáziált az erőszakról, de valóban nemi erőszakot követett el.

Chambers most kibukott levelezéseiből az is kiderül, hogy a színész volt felesége még saját fájdalmai ellenére sem volt igazán szolidáris Hammer áldozataival – a nemi erőszakról beszámoló nőket „bolondnak” nevezte, az Instagramon House of Effie néven kitálaló áldozatról (akit Hammer állítólag több órán keresztül erőszakolt) pedig azt mondta, hogy „túldramatizálja” a dolgot.

Forrás: Jezebel Fotó: Getty Images

Olvass tovább!