Túlélőbajnok növények hatásos módszerei luxuskrémbe zárva

2014. január 17.
A svájci Alpok magas hegyei között, extrém, jeges környezetben találta meg a túléléshez nélkülözhetetlen feltételeket két, látszólag törékeny növényfajta és egy parányi algafajta is. Túlélési titkaikat a La Prairie a tudományosan megalapozott bőrápolási termékeiben, a Swiss Ice Crystal Complex-ben alkalmazza.

A szinte elviselhetetlen zord körülmények legyőzésére a parányi növények olyan egyéni stratégiát fejlesztettek ki, mellyel a természetet félrevezetve védik génjeiket és biztosítják fejlődésüket.

A különleges alkalmazkodóképességgel rendelkező svájci növények (alpesi harangvirágot, fedelékes kőtörőfű) és algafaj ragyogóan bevált túlélési módszereit hasznosítja a La Prairie, a brand ugyanis megalkotta a szabadalomra bejelentett Swiss Ice Crystal Complex-et. A készítmény a növények túlélési képességét beépíti a bőrbe és ezzel erősíti a bőrnek a modern élet káros hatásaival szembeni ellenálló- és alkalmazkodó képességét.

Használatával persze nem csak a hideg ellen vértezheted a bőröd, hanem az öregedést előidéző tényezők ezernyi fajtájával, így a klímaváltozás, a levegőszennyezés, a rohanó életmód, az alváshiány, vagy a különféle napi problémák okozta hatások ellen is bevetheted.

Az új Cellular Swiss Ice Crystal Cream és a Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil, valamint a jelenleg szabadalmi bevezetés alatt álló Swiss Ice Crystal Complex nem csak megújítja a bőrt, hanem feltölti nedvességkészleteit és erősíti annak természetes védekező mechanizmusát.