A 2015-ös év legnagyobb hajtrendjei

2015. április 27.
Festett, melírozott, göndör vagy egyenes – teljesen mindegy, milyen típusú hajad van, ezek a szuper trendek garantáltan meg fogják hódítani a te hajkoronádat is!

Fotó: Profimédia – Red Dot

Bohó hullámok

Gisele Bündchen nagymestere a strandfrizurának, amit még a vörös szőnyeges rendezvényekre sem fél viselni. Egyszerűen göndörítsd be a hajad, majd rázd kicsit össze és hagyd, hogy hajfixáló nélkül érvényesüljön a természetes hatás. Még több tippet szépségbloggerünk, Magdi (Beautyjunkie) ad a hullámos frizura kapcsán.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Szürkés tincsek

A sztárvilág az elmúlt pár hónapban teljesen belehabarodott a szürkés frizurákba: Kelly Osbourne, Pink, Hilary Duff, Lady Gaga, de még Kylie Jenner is pár hónapig ezt a hajszínt viselte. Ha neked is kedved támadni kipróbálni az új őrületet, nem kell egyből tartós változtatáson törnöd a fejed: ma már szuper lemosható, szürkés árnyalatú hajspray-vel is kísérletezhetsz.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Vállig érő bob-frizura

Ha már unod a hosszú hajaddal való állandó pepecselést, a rövid és a hosszú hajhossz közötti bob neked is megfelelő lesz! Minden arcformának jól áll,  nyári kánikulában pedig még jól is jöhet egy pár tíz centivel rövidebb fazon!

Fotó: Profimédia – Red Dot

Szexis hullámok

Álmaink netovábbja a laza, hullámos haj, amit hajgöndörítővel és egy kis fényesítő permettel pár perc alatt elkészíthetsz.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Virágos hajkorona

Egy-egy feltűnő színű, applikált bross, hajtű vagy virág nagyon feldobhatja az egész megjelenésed, ráadásul így a sminkre sem kell túl nagy hangsúlyt fektetned.