A krém, amit mindenki meg akar szerezni

2017. augusztus 28.
Sosem volt még ekkora a várólista egy kozmetikumra sem, mint az Avon új anti-aging éjszakai arckrémjére. A csodakence szeptember 7-én kerül piacra, de a várólista már most 30 ezer feliratkozónál tart. Utánajártunk, mi is az oka az őrületnek.

Fotó: Profimedia – Red dot

Ráncokat és szem alatti karikákat halványít az Avon rekorddöntő várólistával büszkélkedő éjszakai krémje, az ANEW Reversalist Infinite Effects Night Treatment. Az anti-aging szérum csak szeptember 7-én kerül az üzletekbe, de már most 30 ezren várakoznak rá, ami a Daily Mail szerint abszolút rekordnak számít.

A szakértők által három évig fejlesztett kozmetikumot 116 nő tesztelte klinikai körülmények között. Állításuk szerint a krém hatására elhalványodtak a ráncok, enyhültek az öregedéssel járó foltok és a sötét karikák a szem környékén.

A krém egyik fő összetevője egyébként az A-vitaminból származó retinol, amely növeli a bőr vastagságát, rugalmasságát, és hatékony módszerként hat az öregedés jeleinek csökkentésére, így számos egyéb bőrápoló krémben is megtalálható.

Fotó: Profimedia – Red dot

Az Avon egy úgynevezett intervallumos bőrápoló technikából merített inspirációt, ennek lényege pedig a kétszakaszos heti alkalmazás. Az óriási hype ellenére mégsem ez az első kétfázisú anti-aging krém a piacon, a Lancôme Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel hámlasztójával és a L’Oreal Paris Revitalift Laser Renewebook krémjével hasonló módon szépülhetünk.