Szilveszteri make-up inspirációk Páll Adrienntől

2017. december 28.

Az idei szezon partysminkjeibe beágyazódtak azok a csillogó kiegészítők, amikkel eddig csak extravagáns divateseményeken, fotósorozatokon találkozhattunk. A színes kövek, csillogó fóliák, különböző ragyogású glitterek, flitterek sokszor körömépítők vagy éppen varrónők kelléktárában lelhetők fel. Íme, egy pár szokatlan, de annál szebb megfogalmazása az idei szilveszteri sminkeknek:

A mostani smink-trendekből az egyik nagy kedvencem a színes nyújtott füstös szem dizájn, melyet különböző méretű lapos hátú strasszkővel lehet fátyol-mintában feltuningolni. A legdivatosabb színek idén az alapszínek és a másodlagos színek. Élénkségük miatt fontos, hogy ruhánkkal „barátságban” legyenek ezek az árnyalatok.  A smink modernitását a krémes textúrájú alapozás, a pirosítatlan arcfestés és visszafogott rúzshasználat adja.

Modell: Edina – Face Model Management, smink: Varga Tímea – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A minimál stílus kedvelőinek misem ad csodásabb megoldást, mint egy ezüstfóliával kirakott szemhéjdizájn. A vízálló bázisú nude szemhéjra műszempilla ragasztóval apróra tördelt selyemfólia darabokat ragasszunk, olyan sűrűséggel, hogy az adja ki magát az eyeshadow formázatot.  Ennél a sminknél a szemöldök teljesen natúr, a szempillákat éppen hogy érintsük egy kis spirállal. Egy csöpp árnyékolón kívül a tökéletesre alapozott matt bőr mást ne viseljen. A száj színtelen szájfénynél többet nem igényel.

Modell: Kiss Alexandram smink: Stefán Ági – NSM Senior Teamm haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A fekete füstös szemfestés megszállottjainak különleges variációt adhat a nagy szemű glitteres díszítés. Először a fekete satírt érdemes elkészítenünk matt szemhéjpúderrel, majd a szemhéjunk belső felét ezüstszínű pigmenttel fésüljük át. Erre a területre ragaszthatjuk fel a csillogó kis fémtallérokat műszempilla ragasztóval. Az alapozást a szemfestés után csináljuk, hogy a minél frissebb legyen a bőrhatás. Az orca irányába az alapozóba beleragasztva tegyük fel a megmaradt csillámokat.  A festetlen szemöldök és natúr színű száj teszi a szemeket még hangsúlyosabbá.

Modell: Csilla – Face Model Management, smink: Pallag Evelin – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A klasszikusan aranyban úszó ruhadarabot választóknak ajánlom a cicásan nyújtott fekete szemfestést, aranycsillámmal kombinálva. A matt szemhéjfestékkel kialakított satírt, a szemhéj alsó területén borítsuk be arany csillámporral. A smink modernitását a pőrén hagyott szemöldök, az enyhén festett szempillák adják. Fontos, hogy a pirosító és a száj üde maradjon, így használjunk egy rózsás árnyalatú krémpirosítót mind a két területre.

Modell: Koma Tímea, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia