Év eleji szépségújdonságok

2018. január 02.
Jöjjön három vadiúj nagyágyú, amely a téli hidegben igazi elixírként szolgálhat minden női neszeszerben.

Limitált széria

Marc Jacobs csillogó, fiatalos illata idén ünnepli 10. születésnapját. A kerek évfordulót egy különleges, limitált Daisy-kiadással teszi emlékezetessé a márka, amelynek nagy eséllyel a gyűjtők örülnek majd a leginkább. Alberto Morillas parfümőr virágos-fás illatát, amely egyszerre friss és nőies, ezúttal felékszerezve dobják piacra. Fénylő aranykupakján a hófehér virág közepe csillogó kristályokkal díszített, olyan, akárcsak egy valódi ékszer.

Ár: 50 ml, 24 990 Ft

 

Retró mattosítás

A M.A.C a retró jegyében dobta piacra legújabb, Retro Matte Liquid Lipcolor Metallic rúzscsaládját. A hosszan tartó, metálhatású folyékony ajakrúzsok igazi télszépítő árnyalatskálával érkeznek, összesen 12, eredeti, vibráló színből válogathatjuk ki a kedvenceinket. Bármelyik legyen is az, az eredmény metálos és tartós lesz.

Ár: 7200 Ft

 

C-vitamin-bomba

A korral egyre csökken a bőr C-vitamin-tartalma, a La Roche-Posay REDERMIC C ennek utánpótlásáról gondoskodik. A fragmentált hialuronsavat, mannózt és ásványi anyagokban gazdag termálvizet tartalmazó készítmény a kisebb, mimikai ráncok eltüntetésében és a mélyebb ráncok halványításában alkot nagyot, miközben megakadályozza a bőr kipirosodását is. 40 ml, 7499 Ft