Így fűts be a télnek háromféleképpen fukszia rúzzsal

2018. január 03.
Január elejére a fülünkön jön ki már hideg, és a pirosításra pedig nagy eséllyel hírből sem emlékszünk. Itt az idő, hogy - színterápia jelleggel - bevessük a szezon egyik trendszínét, a fuksziát, mégpedig sokszínűen alkalmazva az ajkainkon.

3 sminktipp a kifutókról

Andrew GN – A dizájner showján a sminkesek a csókos ajkakra fektették a hangsúlyt, mindezt fukszia tálalásban. Elnagyolt, mindenféle precizítást nélkülöző rúzshasználat, puhító textúrával, kihagyva a szájzugokat, az egyik legegyszerűbb verzió a forró, téliesített rúzsozáshoz.

Atsushi Nakashima – A nyári szezont előre vetítő sminknél ugyan egyértelmű az ajakhangsúlyosság, mégis olyan finom, púderes megjelenésben, hogy öröm nézni. A titok a visszafogottságban rejlik, elég az ujjbegyünkkel, apró, ütögető mozdulatokkal felvinni a kedvenc, fukszia színben pompázó rúzsunkból, és máris kész.

Hussein Chalayan – A török származású tervező divatbemutatóján az egyik legkreatívabb fukszia ajaksminket láthattuk az utóbbi szezonokban. Végtelenül egyszerű, csak egy ecset kell, amivel óvatosan, az ajkak felső és alsó ívein végigvezetni egy keveset a rúzsból, és finoman elsatírozni. Karakteres választás a hétköznapokra, de mindezt úgy, hogy véletlenül sem fogunk kínosan feszengeni a BKV-n a kirívó sminkkel a szürke tömegben.

Fotók: imaxtree.com