Eljött a habzásmentes hajmosás ideje

2018. január 12. |

A legtöbb ember számára a hajmosásban az illat mellett a habzás adja meg a rituálé élvezetes fűszerét, miközben éppen emiatt az „extra” miatt lehet még szárazabb a hajunk. A L‘Oréal Paris ezentúl egy új megoldást kínál a haj gyengéd tisztítására és ápolására, méghozzá leszámolva a hajszálakat igénybe vevő habzással.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Azt, hogy a dús, gazdag habbal kísért hajmosások száríthatják a hajat, jó ideje hallhatjuk tévék és rádiók, netán a net kínálta edukációs, szépségápolással kapcsolatos anyagokban, de megfelelő, új, hajápoló termék formájában adott választ nem kaptunk még erre a problémára. Legalábbis ilyen sokoldalú, innovatív megoldást, mint amilyennel most a francia márka az Elséve Low Shampoo 3IN1 képében rukkolt elő, nem láttunk.

Hab vagy nem hab?

A hagyományos tisztító samponok egyébként egészen pontosan a felületaktív anyagok miatt habzanak, miközben ezzel párhuzamosan kiszáríthatják a hajat. A L‘Oréal Paris kutatói ennek a problémakörnek a mentén elindulva alkották meg az első ápoló, tisztító krémsampont, amely habzás, szárítás, és szulfátok nélküli, majd mindezt megspékelték kétszeres táplálóerővel. A háromtagú széria (száraz, sérült vagy festett hajra) tagjai tényleg praktikusak. Igaz, fura érzés a habzó hajmosási múlttal leszámolni, de nyilvánvalóan megéri, legalábbis, ha az agresszív hatások nélküli, gyengéd tisztítást szeretnénk biztosítani sampon, balzsam és pakolás egyszerre történő bevetésével.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség