Sosem látott magasságokban az arcmaszkok eladása

2018. január 23.

Feltörekvőben a vegyiárukategóriák, élen a szépítő maszkokkal

Az értékben legjobban növekvő top öt kategória élén az arcmaszkok állnak, derül ki az elemzés készítőinek tanulmányából. Azt, hogy egyre több márka dob piacra izgalmas, praktikus, gyors, vagy mély táplálást adó maszkokat, eddig is érzékelhettük, de ezek a számok most egészen elképesztő sikert mutatnak. Értékben 750 millió forintos forgalmat generáltak 2016. decembere és 2017 novembere között az előző évi azonos időszakkal szemben, ami nem kevesebb, mint 108 százalékos növekedést jelent.

Tényleg döbbenetes számok, de itt még nincs vége… Darabszámban is kiugró a kategória iránti kereslet, hiszen közel kétmillió darab fogyott belőlük, ez 66 százalékos növekedést takar.

Ha még olvasnál a maszkokról, kattints IDE, addig is egy kis ízelítő, a Minden, amit tudni akartál a maszkokról cikkből.

Tippek haladóknak:

– Nagy melegben, vagy ha irritált, piros, vagy kicsit puffadt az arcod, tedd be a maszkot egy félórára a hűtőbe használat előtt.
– Ha hidratáló vagy öregedésgátló maszkot használsz, tedd fel fürdés közben, a meleg pára segíti a jobb felszívódást. Ha nincs erre időd, egy kis törülközőt itass át meleg vízzel, csavard ki, és szorítsd az arcodra egy percig, majd illeszd az fel a maszkot.
– Próbáld ki, hogy a hatóidő felénél megfordítod a maszkot, és úgy teszed vissza az arcodra. Így még több esszencia jut a bőrbe.
– Turbózd fel a hatást szérum, vagy ha nagyon száraz a bőröd, pár csepp olaj hozzáadásával.
Ezeket a toner használata után vidd fel, majd helyezd fel a maszkot.