Bőrfiatalítás mesterfokon két új magyar luxuskrémmel

2018. január 30.


A természetes szépség ragyogása inspirálta Adrienne Fellert legújabb termékcsaládjának megalkotásánál. Bár a bőrfiatalítással sokan foglalkoznak, kevesen keverik az aromaterápiával és csinálják olyan szenvedéllyel és energiával, mint ő. Minden krém, olaj és kozmetikum megalkotása során arra törekszik, hogy termékeivel kiemelje a női szépséget, de mellette adjon valami pluszt is. Talán ebben rejlik a márka sikere.

Színtiszta, növényi háttér

Az első Adrienne Feller szépségápolási termékek 2004-ben készültek el, de Adrienne számára azóta is fontos, hogy saját kezében tartsa a fejlesztéseket. A kozmetikumok színtiszta, növényi alapanyagokból készülnek, felhasználva a hazai összetevőket, a magyar termálvíz erejét, valamint a csúcsminőségű és egyben legkülönlegesebb illóolajokat.

A két újonc

A kényeztető elixírolaj és a tápláló krém egészen nagyot alkotnak anti-aging téren, a bőr legmélyebb rétegeiben fejtve ki hatásukat. Ragyogóbb, feszesebb és élettel telibb lesz arcunk használatukkal.

Az elixírolaj igazi antioxidáns bomba

Az elixírolaj intenzív hatású növényi kivonatokat tartalmaz, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló és fiatalító elegy, ami erős antioxidáns bomba is. Összetevői között megtalálható az árnika, az Immortell, a rózsa kivonat, madulaolaj, szőlőolaj, de a tengeri alga is. Az elixírt illata harmóniába hozza lelkünket is.

A krémmel a feszes és gyönyörű bőrért tehetünk sokat

A Shine krém egyik fő alkotóeleme az elefántcsontparti gyömbér, ami energiával tölti fel bőrünk. A fiatalító hatást a tengeri alga ereje fokozza, hosszantartó fiatalságot kölcsönözve nekünk. A magyar termálvíz remineralizál, míg a tömjén védelmet és ragyogó szépséget ígér. Adrienne Feller legújabb termékcsaládját harmónia, erő és kiegyensúlyozottság jellemzi.