3 trendi Valentin-napi szépségkényeztetés

2018. február 12.
Cuki formák, csillogó díszítés és édes-virágos illatfelhő: természetesen az idei Valentin-napi szépségtrendeket is a kényeztető romantika uralja.

1. Kiss Me Quick fürdőlap a Lush-tól

Ha Valentin-nap, akkor jöhet minden, ami tűzpiros és csillogó! Ez a kis ékszernek is beillő lapocska a romantikus fürdőzések elengedhetetlen kelléke, különösen a szerelem világnapján. A fűszeres szegfűszegolaj és az édes mimóza illata garantáltan felébreszti az érzékeinket a nagy napon.

Ár: 850 Ft

2. Csupaszív fürdőbomba a Yamunától

A magyar márka ünnepi kollekciójának egyik ékköve ez az apró, szív formájú fürdőbombákat rejtő tégely. A környezetbarát és mindenmentes vonal szerelmeseinek is remek alternatívát kínáló márka virágos illatú „csupaszívei” szerencsére 10 darabos kiszerelésben érkeznek hozzánk, így Valentin-nap után is bőven kényeztethetjük magunkat a limitált szériás szívekkel.

Ár: 1390 Ft

3. Cuki fátyolmaszk az Essence ünnepi kínálatából

Akár egyedül, akár párban ünneplünk február 14-én, annyi biztos, hogy ilyenkor mindenkinek kijár egy kis kényeztetés! És mi mással ünnepelhetnénk a tél végén, mint egy kis extra bőrápolással? Az Essence Wood you love me? kollekciójában megtalálunk mindent, ami az extra hidratáláshoz szükséges: ez az ultracuki fátyolmaszk például nem csak cicát varázsol belőlünk, de ellátja a bőrünket a szükséges nedvességgel is, így csodálatosan rugalmassá és hidratálttá teszi a megfáradt arcbőrt.