Most Reese Witherspoon vörös rúzsával támogathatod a nőket

2018. március 11.
Elizabeth Arden már 1912-ben vörös rúzsokkal a támogatta a szüfrazsette-mozgalmat, most pedig újra valami nagyon hasonlót csinál - ezúttal Reese Witherspoon segítségével.
Fotó: Profimédia – Red Dot

Egy klasszikus vörös rúzs a női erő és függetlenség jelképe – legalábbis így gondolta Elizabeth Arden, mikor 1912-ben vörös rúzsokkal halmozta el a szüfrazsett-mozgalomban harcoló nőket. A márka most ugyanebben a szellemiségben dobta piacra különleges rúzsát, aminek teljes bevétele az ENSZ nőket támogató részlegét, a UN Woment támogatja majd.

A hab a tortán, hogy a különleges, jótékony rúzsokat Reese Witherspoon is támogatja: az Elizabeth Arden „March On” (Menetelj tovább) kampányának gyönyörű rúzsain aktuális címlapsztárunk aláírása virít!

Az Elizabeth Arden számára (akárcsak a Time’s Up mozgalom kulcsfigurájának számító Witherspoonak) már a kezdetektől elsődleges küldetés volt a női egyenjogúság kivívása és a nők elleni erőszak elsöprése, ezért különösen szép, hogy majd 100 évvel később a márka alapítójához hűen lép fel ezekért az ügyekért.

Olvasd el exkluzív interjúnkat a színésznővel az áprilisi Marie Claire-ben!