Ehető maszkokkal vezette be új terméksorát a DM

2018. március 27.
Az impozáns svábhegyi The Writer's Villa három szintjén varázsolták el a meghívottakat a drogéria legújabb szériás kollekciói.

A DM drogéria márkái érezhetően egyre inkább a természetesség vonalát erősítik, így a hatékony formula és megkapó design mellett szerencsére egyre több termék esetében prioritást élveznek a cruelty free és a vegan termékek is. A sajtótájékoztatón éppen ezért a “beauty lounge”, a fotófal és a különböző szépségteszteken túl stilszerűen növényi tejjel készült latte– és turmixvariációkat kóstolhattak, és ehető maszkokat készíthettek a média munkatársai.

A maszkokhoz ráadásul semmi másra nem volt szükség, csupán 3-3 összetevőre a DM Bio termékcsaládjából. Úgy tűnik, idén nem csak a szépség szekcióban érdemes nézelődnünk a drogéria polcain, hanem egyre inkább az élelmiszerek között is, ha egy kis otthoni szépségkényeztetésre vágynánk.

Ízelítőképpen íme a kedvenc maszkreceptünk a rendezvényről: 

1 kanál dmBio méz

fél kanál dmBio homoktövis lé

háromnegyed kanál dmBio szűretlen szőlőlé

Keverjük össze alaposan az összetevőket, majd vigyük fel megtisztított arcra, és 15-20 perc elteltével mossuk le a megszáradt maszkot. Tégelybe töltve, hűtőben 3 napon belül felhasználható. (Plusz tipp: ha marad a kencéből, használjuk fel smootie-hoz a keveréket!)