3 szépségújdonság az üde, tavaszi arcbőrért

2018. március 30.
Itt az ideje, hogy a hosszú télen megfáradt bőrünkbe új életet leheljünk, és felkészítsük az arcbőrünket is a napfényben gazdag időszakra. Mutatjuk, mely termékek kihagyhatatlanok a szezonban:

 

Finom peeling a Yamuna-tól

A magyar márka nem kevesebbet ígér, mint hogy a tél minden emlékétől megtisztíthatjuk az arcunkat legújabb újdonságával, az avokádóolajos arcradírral. A gyengéd radírozásért a mandulaőrlemény, míg a táplálásért az avokádó jótékony hatása mellett a makadámdió olaj és az aloe vera kivonat, illetve a méz gondoskodik. A finom szemcséknek köszönhetően heti többször élvezhetjük a magyar termék jótékony hatását.

Ár: 1625 FT

Formaváltó arclemosó a Tindigo-tól

A Tindigo varázslatos, gélből olajjá változó arclemosója értékes növényi olajokkal tisztítja a bőrt. A varázslat a cukorszármazékokban rejlik: ezeknek köszönhetően a gél bőrön, víz hatására olajjá alakul, így az olajok erejével küzd meg a szennyeződésekkel, de leöblítéskor már a vízbázisú termékekhez hasonlóan viselkedik, azaz sokkal könnyebb bánni vele, mint egy hagyományos olajjal. A napraforgó-, sárgabarack-, argán- és jojobaolaj segítségével a formula nem csak tisztít, de remekül táplálja is a téli időszakban megfáradt bőrt. Ráadásul a termék illat-, szulfát- és alkoholmentes, így még a legérzékenyebbek is részesülhetnek a tavaszi megújulásban a márkának köszönhetően.

Extra tipp: a Tindigo márka alapítója, Tajti Ildikó blogger új könyvével érdemes kezdenünk a tavaszi megújulást. A minden bőrproblémát átfogó könyvben gyakorlati tippekkel és tanácsokkal gazdagodhat az olvasó – így már az ott kapott instrukciók mentén érdemes beszerezni a szezon újdonságait!

Ár: 6490 Ft

 

Ezerarcú hámlasztó az Omoroviczától

A budapesti székhelyű kozmetikai márka legújabb terméke hámlasztja, ragyogóbbá teszi és feltölti a bőrt miközben elősegíti annak megújulását. Az AHA és BHA savak hatékony kombinációja segít visszafordítani a napsütés, a szennyeződések és az akné okozta bőrkárosodást, így a hámlasztást követően a bőr simább és kortalanul ragyogó lesz. Teszi mindezt olyan impozáns összetevők sorával a termék, mint az ausztrál zöldcitrom, a glikolsav, a pigmentációs problémákat kezelő szalicilsav, a ráctalanító tejsav és a nedvességtartalom megtartásában nagyágyú hialuronsav segítségével. Bitangerős kombó!