Vöröspandákon is segít az új szenes arcszappan

2018. április 23. |

Nem tudunk nem rajongani a The Body Shop legizgalmasabb újdonságáért, a Himalájai bambusz szenes arctisztító szappanért. A vegán, zsíros, problémás bőrre kifejlesztett szépségújdonsággal ráadásul nem csak alaposan megtisztíthatjuk az arcunkat, hanem a vörös pandákért is sokat tehetünk.

A márka Superfood kollekció arcmaszkja egy újabb mérföldkő. Az új Himalájai bambusz szenes arctisztító szappanba (ITT vásárolhatod meg) olyan zseniális alapanyagok kerültek, mint a Himalája lábától származó bambusz szén, valamint Közösségi Kereskedelmi kenyai, organikus teafaolaj.


A frissítő szappan hatékonyan tisztítja meg a bőrt a szennyeződésektől és ezáltal segít a bőrhibák kialakulásának megelőzésében is, de biztosan van olyan vásárló, akinek az sem mellékes, hogy a brand minden megvásárolt Himalájai tisztító agyagos arcmaszkja (a maszkot ITT vásárolhatod meg) és Himalájai bambusz szenes arctisztító szappanja segíti a veszélyeztetett himalájai vöröspandák védelmét. És hogy hogy hogyan is? 2018 március 22-től minden vásárlás ugyanis a Red Panda Network szervezetet támogatja 2 hónapon keresztül.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség