Ötcsillagos jóga villásreggelivel?

2018. január 19.

Az Aria Hotel Budapestben található Harmony Spa, amelyet korábban Európa Legjobb Spájának választottak az idei évet sem hagyja ki, legalábbis ami az évindító Spa és Jóga heteket illeti. Január 15. és február 13. között különböző programokkal „ébresztik” a korán kelő budapestieket. A vendégek kiegészíthetik a napindító jógaórát wellness használattal és akár villásreggelivel is, vasárnap délutánonként pedig folytatódnak a Harmony Szauna Szeánszok.

Jóga szín- és az aromaterápiával

A reggel 8-tól 9-ig tartó jógaórák előnye, hogy a kiscsoportnak köszönhetően egyéni, testre szabott oktatásra számíthatnak az érdeklődők, legyenek kezdők vagy éppen profi jógások. Az órákat a zenei tematikájú szálloda Teatro Aria termében tartják, ahol világszínvonalú hangtechnikával szólalnak meg a meditációs dallamok. A jóga ideje alatt színterápiás vetítést is alkalmaznak, amely Szappan Petra jógaoktató és Magyar Kornél zenei igazgató együttműködésében készült. Így a zene, a mozgás, a színek és az aromaterápiás illatok alkalmazásának köszönhetően a jógázók minden érzékszerve felfrissül majd.

És az extrák

A jógaóra után finn szauna, infraszauna, jacuzzi, gőz kabin, 10.5 méteres úszómedence és fitnesz terem áll a vendégek rendelkezésére. Az ellazult és felfrissült vendégek egy bőséges villásreggelit is elfogyaszthatnak, ami tartalmaz friss joghurtot, kézzel készült sajtokat, különböző tojásételeket, granolát, smoothie-kat és friss gyümölcsöket.

Szombat délutánonként a wellness-szel egybekötött Harmony Szauna Szeánszok az alábbi programmal folytatódnak:
Elcsendesedve – citrusos meditatív szeánsz: 16:30 órától
Tenger kincse – sós & levendulás szeánsz: 17:20 órától
Mézes átszellemülés – mézes & fűszeres szeánsz: 18:10 órától

További információt a spa Facebook-oldalán találtok!


Fotókredit: Somay Márk