Három limitált szériás tavaszi szépségkedvenc

2018. április 25.
Az izgalmas új összetevők, illatkompozíciók mellett igazi varázsszó a limitált széria is, legalábbis ami a szépségüzletek polcain sorakozó termékeket illeti. Nézzük, melyek az aktuális kedvenceink a rövid ideig, korlátozott mennyiségben forgalmazott különlegességek közül!

Igazi kincs

Eljött a tavasz és vele együtt a Guerlain álomszép „Glow with love” sminkszériája. A Météorites Heart Shape igaz ínyencség, hiszen az első minden az egyben paletta. A kompakt púder bájos csomagolása három árnyalatot rejt, amellyel puhaságot és ragyogást adhatunk arcunknak és könnyed korrigálást végezhetünk. A Météoritok klasszikus színei, matt és rózsás árnyalatok felfrissítik az arcot és úgy verik vissza a fényt, hogy finom és fiatalosan sugárzó, gyönyörűen kihangsúlyozott arcbőrt eredményeznek.

Csodálatos tekintet

Tökéletes szemek, pont, ahogy szeretnénk, ezt ígéri a Rimmel zseniális tavaszi újdonságai, a Wonder Eye Kit csomagok. Segítségükkel könnyen készíthetünk akár füstös, akár cicás szemsminket, sőt, szemceruzával most még trendibb lesz az összhatás. Mindegyik kit a Wonder’full család egyik spirálját tartalmazza, hogy a csodásan dús és hosszú pillák se maradjanak ki az összhatásból…

Folyamatos frissesség

Megérkezett a Fa Lovely Kisses izzadásgátló deospray a virágzó jázmin illatával. Hogy miért is az egyik favoritunk? A nyári limitált szériás Fa Lovely Collection illata tényleg nagyon kellemesen édes, kifejezetten „cuki” csajos designnal. Non-Stop Fresh Technológiával hosszan tartó védelmet nyújt, mindezt pedig alkohol nélkül.