3 kedvenc kihagyhatatlan bőrszépítő 20 fok felett

2018. április 20.
Három aktuális kedvencünket tömörítő sorozatunk aktuális befutói a tavaszi-nyári bőrszépítésben alakítanak nagyot. A maga műfajában, és területén mindhárom kihagyhatatlan csúcstermék!


C-Vitamin a köbön

Az IMAGE Skincare abszolút a kedvenceink között szerepel a száraz bőr esetében, ha a hatóanyag koncentrációt és a hatékonyságot nézzük. Imádjuk az új Vital C termékcsalád tagjait, köztük a Vital C hidratáló öregedésgátló szérumát, ami a brand legnagyobb számban eladott terméke, nem véletlenül. A hétköznapok szintjén pedig az Image Skincare Vital C Hydrating Water Burst, ami mindent visz, csodás illatával, kellemes állagával és látványos hatásával zokszó nélkül kenjük vele az arcunkat, pláne a pár napi kitartó használat után már tényleg érezhető hatása miatt. Ez a „vízerőmű” folyamatosan frissíti a bőrt. A könnyű, átalakuló gél kialakításánál fogva intenzív hidratálást nyújt.

Hidratáló, Image Skincare Vital C Hydrating Water Burst, 18 900 Ft

Feszesítő maszk a testnek

A Biobaza Alakformáló testmaszkja üde színfolt a tavaszi újdonságok között, és nem csak mert nagyon szeretjük a „narancsbőrtelenítő” újonc a kiszerelését, és a csomagolást. Zöldagyagon, koffeinen és ananászból nyert bromelainon alapuló aktív formulája az, ami a felelős a problémás testrészek apró gödröcskéinek enyhítéséért, vagyis egészen pontosan a bőrfeszesítésért és a bőr tónusának fenntartásáért. Használjuk hetente kétszer, és élvezzük a pakolás gyengéden tápláló és hidratáló hatását is.

Alakformáló testmaszk, Biobaza, 3499 Ft

Korrigáló krém bőrpír ellen

Az ápoló Rosaliac AR arckrém bőrpír ellen, különleges ambophenol és neurosensine hatóanyagokkal, La Roche-Posay termálvízzel teszi szebbé az érzékeny és rozáceára hajlamos bőrűek életét és arcbőrét. Mindezt tartósítószer-, alkohol-, illatanyag- és színezékmentes formában. Hogy mivel is tesz sokat a bőrpírra hajlamos, érzékeny bőrért? Erőteljes növényi kivonat, bőrnyugtató hatóanyaggal, thermálvízzel – az intenzív koncentrátum 3 aktív összetevőt tartalmaz a bőrpír, annak forrásánál való csökkentésére és kiújulásának megakadályozására.

Arckrém bőrpír ellen, Rosaliac AR arckrém, 5699 Ft