Szállodai kezelések nyaralás nélkül is?

2018. június 20.
Éveken át nap, mint nap elmehetünk egy-egy hotel mellett, anélkül, hogy arra gondolnánk, hogy egy gyógy- és wellness szállodába akár egy szalonkezelésre is betérhetünk. Budapest, és Magyarország szerte egyre izgalmasabb e téren a felhozatal, amelyekből mi most négy kezelésújdonságot mutatunk be.

Az Emporium szépségszalonok (a Danubius szállodacsoport tagjaiban) több nagy kozmetikai márkával is végeznek luxus színvonalú, hatékony arckezeléseket, de messze nem csak a szállodában lakóknak. A kozmetikai-, pihentető- és lazító, valamint kéz-és lábápolási kezelések bőséges választékában két friss belépő szerepel – mindkettő különleges a maga nemében. Lássuk miért?

Kaviczky kezelések

A Kaviczky termékcsaládot évek óta szeretjük, meert nem csak hatékony, de egyedi és természetes, mentes minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A Magyarország természeti kincseit a szépség szolgálatába állító kozmetikumok hatóanyag-koktéljában az egész világon egyedülálló összetételű hévízi iszap és víz, hazai gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok gondoskodnak a feszesítő, bőrtökéletesítő hatásról.

Újdonságaik:

Kaviczky Exkluzív Gyémánt Rituálé

Azonnali hatású, látványos feszesítő és ránctalanító kezelés a gyémánt erejével. A speciális masszázsmozdulatokat alkalmazó rendkívüli arc- nyak és dekoltázs kezelés során használt drágakő őrlemény finoman polírozza a bőr felszínét, felfedve fiatalos ragyogását. Hatására a bőr feszesebbé, teltebbé válik, az arc visszanyeri kontúrját.

Szőlővirágos Energizáló Kezelés

Egy olyan revitalizáló, méregtelenítő rituálé, mely a mesés szőlővirág és egyedülálló eljárással kinyert virágkivonatok kombinációjával hidratálja, táplálja és varázsolja bársonyossá a bőrt. A kezelés tartalmaz arc- nyak és dekoltázs masszázst valamint ápolást.

Babor kezelések

A több mint 50 éves német márkától már többször teszteltünk mi is kezeléseket a félévente megjelenő Marie Claire Beauty Extra mellékleteinkben, de persze a dekorkozmetikumaikat is az élvonalba tartoznak.
A brand egyébként a legkülönfélébb bőrigényekre kínál professzionális kozmetikai kezeléseket, a legkiválóbb természetes összetevőkkel és innovatív kezelési eljárásokkal gondoskodva a hatékony professzionális bőrápolásról. Ragyogó bőr, kipihent test, magasabb energiaszint, kiegyensúlyozott lelkiállapot – röviden ezt eredményezi minden Babor arckezelés.

Újdonságaik:

HSR lifting Extra Firming

Egy azonnal látványosan ható luxus feszesítő és ránctalanító kezelés. Az egyedülálló kezelés hatására megemelkedik az arc kontúrvonala, kisimulnak a ráncok, a bőr feszesebbé, ragyogóbbá válik. A kezelés a speciális relaxáló és lifting masszázs mellett ajak- és szemkörnyék ápolást, kéz- és karmasszázst, HSR maszkot tartalmaz.

Babor Effectiv Touch masszázs rituálé

Öt lépésből álló pihentető arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, mely több kultúra masszázsmozdulatait is tartalmazza. A metódus a fejbőrmasszázst, nyirokmasszázst, akupresszúrás pontok stimulálását is magában foglalja.