Ocean’s 8 és fotófal a szépségmárka első élő klubnapján

2018. július 02.
Sikkes fotófal, egészséges harapnivalók, egy igazán csajos film és sok-sok inspiráló gondolat. Az Oriflame online közössége, a Beauty & Chic Club by Oriflame az Ocean's 8 exkluzív vetítésén New Yorkban érezhette magát.


A rendezvény apropóját, amelyen mi is ott voltunk, egy stílusos és magával ragadó film, az Ocean’s 8 adta, amiben nyolc különleges nő mutatja meg azt a csillogó, fényűző, könnyed és vakmerő világot, ami mindannyiunkat inspirál.

A film ihlette New York-i hangulat már a repülőjegyekre hajazó meghívókon visszaköszönt, ahogyan a helyszíni dekorációt is az álmok városa ihlette. Megállás nélkül készültek a polaroid képek a fotófal előtt, az egészséges harapnivalók, az inspiráló plakátok, az egyedi popcornos dobozok pedig tovább fokozták a különleges moziest hangulatát. A bloggerek, újságírók, véleményvezérek mellett az exkluzív vetítésről a márka szépségnagykövetei, Weisz Fanni és Tolvai Reni sem hiányozhattak, de az Oriflame Facebook- és Instagram-követői is résztvettek az eseményen.

„Felismertük a fiatalok változó igényeit és fogyasztói szokásait, tudjuk, hogy ma már másképp kell megszólítani őket, de hiszünk a személyes találkozás erejében. Ezért álmodtuk meg a Beauty & Chic Club by Oriflame-et. Az, hogy ennyien eljöttetek, azt mutatja, hogy jó úton járunk” – fogalmazott nyitóbeszédében Stein Éva, az Oriflame ügyvezetője.

Az exkluzív vetítés persze csak a kezdet. A Beauty & Chic Club by Oriflame követői a közeljövőben még több izgalmas programmal találkozhatnak a zene, a művészetek, az utazás, a gasztronómia és a szépségápolás inspiráló témakörében.

Bónuszként pedig íme egy kis ízelítő a filmből, ha a barátnőkkel programot kerestek épp: