Ingyenes bőrdiagnosztika az Yves Rocher-től

2018. június 15.
A növényekben rejlő szupererőt is lehet jobban kihasználni! A márka bőrdiagnosztikai vizsgálata és kutatói háttere lehetővé teszi, hogy a bőrünknek tényleg azt a jótékony esszenciát adjuk, melyre igazából szüksége van, a lehető legteljesebb formában.

2018-ban a fenntartható fejlődés a menő – a szépségápolás területén is

A 2018-as év sokak szerint egyenesen a veganizmus éve, egyre több szépségápolási márka fedezi fel a növényekben rejlő szupererőt. A márka viszont már fennállása óta a fenntartható fejlődés és a biológiai sokféleség megőrzését tűzte ki célul. Tisztelni a nőket és a természetet: a növényi szépségápolás az Yves Rocher-nál ebben a szellemiségben fogant. Hiszen a márka minden terméke növényi eredetű alapanyagokból készül, melyeket fenntartható forrásból szerez be.

Növényi hatóanyagok ereje

Az Yves Rocher 150 kutatója, akik az élővilág szakértői (beleértve a növényeket és az emberi bőrt is), tehetségüket, tudásukat és szakmai hozzáértésüket állítják szolgálatba, hogy új módon kutassák, vizsgálják a növényvilágot. Teszik mindezt azért, hogy megfejtsék a növényvilág zsenialitásának titkát, majd optimalizálják a növények természetes asszimilációját a bőr által.

Hiszen a növények különleges erővel rendelkeznek. Ennek ellenére nem elegendőek csak egyszerűen, feldolgozatlanul a bőr számára. A növényi hatóanyagon dolgozni kell, megmunkálni, hogy tökéletesen tölthesse be szerepét. Az úgynevezett hatóanyag-asszimiláció megalkotásával a márka kutatói lehetővé teszik, hogy arcápolóikban felhasznált növényi hatóanyagok tökéletesen beépülhessenek az arcbőrbe, azaz kifejthessék maximális hatékonyságukat.

Éljen a bőrdiagnosztika!

A bőr szépségének és egészséges működésének fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő arcápolási rutin kialakítása és alkalmazása. Az Yves Rocher márkaboltokban már itthon is elérhető Bőrdiagnosztika elemzés, így a magyar nők számára is lehetővé vált a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.

Ez az ingyenes, bejelentkezést nem igénylő szolgáltatás csupán 7-8 percet igényel. A szakértői tanácsadással kiegészített műszeres vizsgálat során 5 szempont alapján vizsgáltathatjuk meg a bőr állapotát, úgy mint hidratáltság, feszesség, faggyútermelés, pigmentáció és a bőrfelület textúrája. A budapesti márkaboltban is elérhető szolgáltatást Köki Terminálban, a Campona Bevásárlóközpontban, a Corvin Plazaban, a Westend City Centerben, az Eurocenterben és az Arena Mallban keressétek!

Promóció