Először vetnek be biológiai szépségkezelést Magyarországon

2018. június 13.
Itthon egyedülálló, újgenerációs kezelést indított útjára egy magyar gyógyszerész. A biológiailag aktív komponensekre épülő, mesterséges összetevőktől mentes szépségkezelés tényleg komoly változást ígér a bőrápolás terén.


Szépít, fiatalít, ráadásul a különböző bőrproblémákra is hatékony megoldást kínál az a professzionálisa natúrkozmetikai termékcsalád amely nemrégiben indult hódító útjára. A Magister Products a vegyszermentes bőrápolásra való egyre komolyabb igényekre válaszolva hívta életre egy magyar farmakológus szakgyógyszerész, Dr. Mester Ildikó és szakértő csapata.

Aktív, a bőrbe saját anyagként épülő zseniális összetevők

A gyógyszerkönyvi növényi alapanyagok felhasználásával, patikai tisztaságú natúrkozmetikumokat fejlesztő szakember folyamatos kutatásokat végez a leghatékonyabb komponensek megtalálása érdekében. Csapatával egy olyan különleges, hazánkban még egyedülálló hatóanyagokat tartalmazó termékvonalat fejlesztett ki, amely kémiai anyagoktól mentes, biológiailag aktív, növényi összetevőket alkalmaz, amik saját anyagként épülnek be a bőrbe.

Három fronton kínálnak nagyon ígéretes bőrápolási kezeléseket, lényegében pihentető és feltöltő rituálékat, (a gyulladások ellen-, a tökéletes bőrért, valamint a rácok ellen bevetett verziókat), de a termékeknek már a lakossági változata is elérhető. Mégpedig egészen meglepő, gazdag kínálatban, szerethető, természetes alapanyagokkal.