2018. június 13. | marieclaire.hu

Először vetnek be biológiai szépségkezelést Magyarországon

Itthon egyedülálló, újgenerációs kezelést indított útjára egy magyar gyógyszerész. A biológiailag aktív komponensekre épülő, mesterséges összetevőktől mentes szépségkezelés tényleg komoly változást ígér a bőrápolás terén.


Szépít, fiatalít, ráadásul a különböző bőrproblémákra is hatékony megoldást kínál az a professzionálisa natúrkozmetikai termékcsalád amely nemrégiben indult hódító útjára. A Magister Products a vegyszermentes bőrápolásra való egyre komolyabb igényekre válaszolva hívta életre egy magyar farmakológus szakgyógyszerész, Dr. Mester Ildikó és szakértő csapata.

Aktív, a bőrbe saját anyagként épülő zseniális összetevők

A gyógyszerkönyvi növényi alapanyagok felhasználásával, patikai tisztaságú natúrkozmetikumokat fejlesztő szakember folyamatos kutatásokat végez a leghatékonyabb komponensek megtalálása érdekében. Csapatával egy olyan különleges, hazánkban még egyedülálló hatóanyagokat tartalmazó termékvonalat fejlesztett ki, amely kémiai anyagoktól mentes, biológiailag aktív, növényi összetevőket alkalmaz, amik saját anyagként épülnek be a bőrbe.

Három fronton kínálnak nagyon ígéretes bőrápolási kezeléseket, lényegében pihentető és feltöltő rituálékat, (a gyulladások ellen-, a tökéletes bőrért, valamint a rácok ellen bevetett verziókat), de a termékeknek már a lakossági változata is elérhető. Mégpedig egészen meglepő, gazdag kínálatban, szerethető, természetes alapanyagokkal.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Szállodai kezelések nyaralás nélkül is? arckezelés

Szállodai kezelések nyaralás nélkül is?

Esküvői workshop zárkózik fel a hazai kínálatba esküvő

Esküvői workshop zárkózik fel a hazai kínálatba