Rihanna hozza vissza a gyűlölt szemöldöktrendet?

2018. augusztus 04.
Mindenki a szívéhez kapott, mikor meglátta Rihannát a brit Vogue szeptemberi címlapján. Még javában a dús szemöldökök hódítanak, Riri pedig a kilencvenes évek pengevékony szemöldökeivel pózolt.

Nagyon sokan örülnek neki, hogy jelenleg a dús, akár bozontos szemöldökök korát éljük, remélhetőleg végleg magunk mögött hagyva a kilencvenes évek pengevékonyra szedett szemöldökeit. Ezért is fagyott meg sokakban a vér, mikor meglátták Rihannát a brit Vogue szeptemberi címlapján.

Mert az nagyon nem mindegy, ha Rihanna ceruzával rajzolt, vonalszerű szemöldökkel jelenik meg: az énekesnőnek akkora hatása van a trendekre, hogy ez már önmagában képes lehet visszahozni a már sokak által gyűlölt szemöldököt. Az internet ehhez híven eléggé hevesen is reagált a címlapra, és már a legnagyobb lapok kezdték pedzegetni, hogy visszatérhet-e a gyűlölt trend. De azért Rihanna ide, Vogue oda, a szakértők szerint még nem kell legyantáznunk a szemöldökünket, egyelőre ugyanis maradhat a bozontos verzió! Szóval kicsit még fellélegezhetünk!